(recept
si oblíbili 2 návštěvníci)
NEKYNUTÉ koláčky
Potřebné ingredience
3 rohliky nebo housky sníh ze 3 bílků 15 dkg mletých vlašských oříšků 8 dkg moučkového cukru¨ 10 dkg rozpuštěného másla vanilkový cukr
Postup přípravy
pečivo nakrájíme na pidikostičky, zalejeme rozehřátým máslem,
přidáme vyšlehaný sníh, oříšky, cukr ,
děláme pidi hromádky,které pečeme na pečícím papíru
malinko to naroste !!!
upečené obalíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
DOBROU CHUŤ
přidáme vyšlehaný sníh, oříšky, cukr ,
děláme pidi hromádky,které pečeme na pečícím papíru
malinko to naroste !!!
upečené obalíme v moučkovém cukru smíchaném s vanilkovým
DOBROU CHUŤ
Chutnalo vám? Podělte se s přáteli o recept
Recepty mohou komentovat pouze přihlášení uživatelé
Komentáře k receptu
eva1953
(upraveno)
19. 6. 2013, 20:48
tak tenhle recept tu dal někdo již dříve pod názvem Domácí sušenky z rohlíků rozhodně vypadají lépe než to co jste nám naservírovala aspon mohli být lépe naservírované na talířku, když nevypadají nic moc
Brůs
(upraveno)
16. 6. 2013, 21:03
tady si z nás někdo dělá prdel, že
zdenakucerova
(upraveno)
19. 6. 2013, 21:22
@Brůs
paní asi někdo zamlčel, že ze starých rohlíků je nejlepší strouhanka
danca60
(upraveno)
15. 6. 2013, 21:06
Ty lidi už fakt neví, co by vymysleli... pečený ořechový knedlík - to radši udělám karlovarský a budou se všichni olizovat... ale tohle fakt nevím...
Žirafka1
(upraveno)
15. 6. 2013, 19:37
To je až takový problém upéct koláčky z mouky? Zase jeden super recept,jak zužitkovat staré rohlíky. Mě tedy určitě nenadchnul. Jsem spíš na ty klasické sladké recepty našich babiček,než na tyto moderní, rychlé a zaručeně mňamózní
evicela
(upraveno)
15. 6. 2013, 18:00
tak na tom talíři to chuť tedy nevzbuzuje ani omylem, jinak koláčky to nejsou , spíš ořechové hrudky, to bych brala, a dobré to asi bude , proč ne, nic špatného tam není
Mata3636
(upraveno)
15. 6. 2013, 16:15
Keby tie koláčiky aspoň boli nejako pekne uložené na tanieri, nie takto hala-bala pohádzané na neviem čom. Aj oči jedia a možno by pekná foto viac lákala k vyskúšaniu.
jazina
(upraveno)
14. 6. 2013, 16:48
Tak tohle bych nemusela
enkka
(upraveno)
14. 6. 2013, 16:23
to se opravdu jí?
mildík
(upraveno)
14. 6. 2013, 9:02
ježiš
Lenča 6
(upraveno)
13. 6. 2013, 21:03
To vážně někdo jí?
KáKá
(upraveno)
13. 6. 2013, 21:52
@Lenča 6
obávám se že ano
ASTAL
(upraveno)
13. 6. 2013, 23:23
@KáKá
No jasně že jo podívejte se sem http://www.mimibazar.cz/recept.php?id=134215 je to úplně snad stejné a jaký to mělo úspěch .Tak to zase není asi tak špatné . Musím to někdy zkusit a potom to teprve zhodnotím.
trojcata
(upraveno)
15. 6. 2013, 20:06
@ASTAL
staré pečivo většinou také zužitkuji do poslední kůrky ale tohle co je v odkazu je pěkný hnus a tohle raděj ani nezkoušet.
ASTAL
(upraveno)
15. 6. 2013, 21:17
@trojcata
Já nevím nikdy jsem to nejedla ani zatim nezkoušela ale když si to tak vezmete co tam je špatnýho za suroviny ? nechci to nějak vyzdvyhovat to ne , ale v podstatě si myslím že to je na styl žemlovky. Akorát to mohla autorka receptu před focením trochu upravit protože jíme i očima . Myslím že se tady najdou i horší recepty než je tohle.
KáKá
(upraveno)
14. 6. 2013, 9:00
@ASTAL
já to opravdu zkoušet nebudu děkuji to už bych tadši udělala obyčejnou bábovku,kdybych nevěděla co by
ivanatt
(upraveno)
13. 6. 2013, 20:43
óóóó,co to je zase za receptík!!! To snad nemůže být myšleno vážně!